top of page

Over PPIXL

PPIXL werkt met een unieke, voor PPIXL geschreven software-applicatie. Dit stelt ons in staat om het gehele traject, van afspraak tot afleveren, volledig te faciliteren. Geheel AVG-proof!

Samen met de opdrachtgever vertalen we de huisstijl naar een passende profielfoto. Licht, achtergrond en uitstraling dragen allemaal bij aan de visuele identiteit van het bedrijf. We bespreken vooraf de dagen waarop gefotografeerd gaat worden. De fotodagen vinden plaats op locatie bij de opdrachtgever. Indien gewenst kan er ook op meerdere vestigingen in Nederland of binnen de Benelux gefotografeerd worden.

​Alle medewerkers worden via email uitgenodigd om online via de PPIXL-portal een beschikbaar fotomoment op de betreffende fotodag(en) te boeken. Medewerkers ontvangen als bevestiging van de gemaakte afspraak een QR-code.

 

Op de dag van de fotografie scant de fotograaf deze code en worden de foto’s per persoon opgeslagen. ​Dankzij de eigen applicatie kan de medewerker tijdens de fotosessie de favoriete foto’s bepalen. Deze worden vervolgens online in een persoonlijke omgeving voor download beschikbaar gemaakt. Hier kan de medewerker de foto’s nog eens rustig bekijken. Om de foto('s) te kunnen downloaden moet de medewerker akkoord geven op de bedrijfsspecifieke AVG. Daarna ontvangt de opdrachtgever het bronbestand van de voor AVG geaccordeerde foto(’s). 

De kosten voor de fotografie zijn afhankelijk van het volume en de complexiteit van de fotografie. Voor aanvang van de fotografie ligt er echter een glasheldere afspraak in de vorm van een eenduidig tarief.

prev_MKF6709.jpg
prev_MKX0692.jpg
bottom of page